Sign In To Proceed 2z1z44

Don't have an ? 5p1p6t

osu! to create your own !
forum

#yugoslavia/balkan 6o214y

posted
Total Posts
753
show more

MiloSx7 wrote: 315c1p

you think this is a motherf*()ing game? :c
I don't think.
I know. c:
Topic Starter
Imamo 20 strane. Nastavite tako. :P

OnosakiHito wrote: y4t4u

Nek se ukljuce i ostali... Q H Q
Nu one wants to talk with us. Nu one luvs us ;-;

OnosakiHito wrote: y4t4u

*dances around* ;)

Nu one wants to talk with us. Nu one luvs us ;-;
I luv us. ; w ;
Lol, nu je na rumunskom ne :D

kad ćemo dobijemo ceo pod forum, a ne samo ovu temu? Poljaci su vrlo brzo po otvaranju teme, dobili i pod forum, a mi ćemo se načekati.
Nema nas puno. Oni sami imaju (nagadjam) vise igraca od balkana
sve mi se čini da nikad ništa od ovog

Dostedt wrote: 1c5g1g

sve mi se čini da nikad ništa od ovog
Don't lose hope.
Umorili ste se? :D

schultzika wrote: 30c6c

Nope! C:

Možda
evo vam mali poklon od mene 3 bundle linka za tropico 3 (Nemoj da se nađe neka pizda i da napravi tri steama i uzme sve)
https://www.humblebundle.com/gift?key=p7dK2zypU4AvqDy7
https://www.humblebundle.com/gift?key=mkhV6zDAtRhsnKtK
https://www.humblebundle.com/gift?key=WCnBw73VEHTm8MhM

bilo je free na hunble bundle, ali neko možda ne prati te sajtove, pa nije stigao da uzme, a ja imam miion mejlova pa sam ugrabio
Eto nisam ni znao da postoji ovaj kutak Osu foruma (tj nikad na forumu nisam posebno bio) i sad mi je baš drago što sam ga našao :D ... Zdravo svima, j***te kolko nas ima :Kappa:

perpaer wrote: 2k6b

Eto nisam ni znao da postoji ovaj kutak Osu foruma (tj nikad na forumu nisam posebno bio) i sad mi je baš drago što sam ga našao :D ... Zdravo svima, j***te kolko nas ima :Kappa:
Ma nema nas ništa ;) Pozdrav, šta ima u Varaždinu?
samo da javim da sam prestao da se borim za PP zbog loše opreme.
noob
šta je bre ovo niko ništa ne piše
Too busy doing nothing
Lenji, lenji, jbga
Evo ja sad pred malo došao s posla. A što je bio dobar onaj kebab danas.. :D
jel moguce za Hrvatsku da se prijavi i ode na owc?

Možete se probat prijavit, ništa vas ne košta. Ako smo mi bili na cwc, onda možete i vi na owc.
Savjet, dobro razmislite u vezi kapetana. I budite pristojni.

Meikyuuiri Tsumi wrote: 5o663w

Možete se probat prijavit, ništa vas ne košta. Ako smo mi bili na cwc, onda možete i vi na owc.
Savjet, dobro razmislite u vezi kapetana. I budite pristojni.
Pristojnost? Šta ti je to?
Never mind :)
ajmo na svjetsko!
Evo vam pricica od danas:

Idem igrat mapu sa HR i imam acc 92%... to je normalno jer prihvatio sam da ne mogu igrat OD 10 mape... kad ono aj da vidim mozda nije do mene mozda nesto s kompom ne valja... sjetim se da svi novi koji instaliraju igru imaju dolje onaj timing bar koji ja nikad nisam imo jer sam instaliro igru vald prije godinu dana dok to jos nije postojalo pa mi je off bio po defoltu... upalim ja to i krenem gledat replayeve... kad ono sve sto radim je pomaknuto udesno za pol centimetra - kasnim?

Znao sam da imam sranje od tastature za koje sam mislio da kasni ali nisam mislio da ce tolko vazno bit... odem ja bacim negativni univerzalni offset i krenem igrat istu mapu - rezultat: 98.7%

usporedba onog dolje timing bara:
prije:
https://osu-ppy-sh.tvgratuite.org/ss/2112543

poslije:
https://osu-ppy-sh.tvgratuite.org/ss/2112540

jedna postavka u opcijama digla acc sa 92 na 98.7 u 1 pokusaju

Pogledajte si to i vi :D
q

-Killua wrote: i361f

scrub, can't even set the settings correctly

e: dat skin makes my eyes bleed, change plis
sry pro QQ
pls teach how to HR

Idem igrat mapu sa HR i imam acc 92%... to je normalno jer prihvatio sam da ne mogu igrat OD 10 mape... kad ono aj da vidim mozda nije do mene mozda nesto s kompom ne valja... sjetim se da svi novi koji instaliraju igru imaju dolje onaj timing bar koji ja nikad nisam imo jer sam instaliro igru vald prije godinu dana dok to jos nije postojalo pa mi je off bio po defoltu... upalim ja to i krenem gledat replayeve... kad ono sve sto radim je pomaknuto udesno za pol centimetra - kasnim?

Znao sam da imam sranje od tastature za koje sam mislio da kasni ali nisam mislio da ce tolko vazno bit... odem ja bacim negativni univerzalni offset i krenem igrat istu mapu - rezultat: 98.7%

prije:

poslije:

Neznam, meni je na nuli sve normalno.

Finnu wrote: 3k373i

pls teach how to HR
100xretry => good acc xP

Meikyuuiri Tsumi wrote: 5o663w

prije:

poslije:

Neznam, meni je na nuli sve normalno.
U nedjelju dobivam red switch tastaturu mehanicku pa javim jel do tog bilo
mnogo ste neaktivni, sram vas bilo
I tako... dosla mehanicka... guess what - pola ne radi

sad krece refund proces

napiso bi tuzni smajlic al mi ne rade brojevi uopce :@
RIP Thread :(
There's something about him that's familiar

Nikola wrote: 576z1w

There's something about him that's familiar
omg Nikola senpai

hi. c:
Odlazim na neko vreme, nit šta učim nit išta radim, samo osu igram, pa je najbolje da stanem. Ću se vratim u Decembru ili krajem Novembra.
Igraću još par dana, pa odlazim.
Rip wuxo, vidimo se skoro~ :3

wuxo wrote: 5o5716

Odlazim na neko vreme, nit šta učim nit išta radim, samo osu igram, pa je najbolje da stanem. Ću se vratim u Decembru ili krajem Novembra.
Igraću još par dana, pa odlazim.
Osu > zivot, nemoj pobrkat prioritete

A otkad je igrica preča od života? Trollaš malo, trollaš

Inače, od tog posla (da ne igram) nema ništa. Previše sam zavisan. Uspeo sam da ne igram jedan dan, ali jedva.

A otkad je igrica preča od života? Trollaš malo, trollaš

Inače, od tog posla (da ne igram) nema ništa. Previše sam zavisan. Uspeo sam da ne igram jedan dan, ali jedva.
Ma znam, takav sam i ja kad sam krenio igrat bio... kasnije se malo zasitis pa mos lakse pauze uzimat xd
nema meni spasa
Topic Starter
Samo 7 sati? haha
Nije 7 ništa, rekord mi je 12 sati :D
A average time je 5 ipo sati
fali mi multiplayer s ekipom ;_;
Da se pohvalim - ona tastatura koju sam kupio na ebayu koja ne radi bas cijela(12 tipaka ne radi)...

Dobio sam potpuni povrat novca, do zadnje lipe, i smijem zadrzat tastaturu hahaaaa POBJEDAA
Slike neke? Da vidimo tu tastaturu~

Slike neke? Da vidimo tu tastaturu~

Mmmmm iako na kraju maltene ni ne igram na njoj jer me previse zivcira prestekavanje i konstantno pritisnuto page down dugme koje mi stalno scrola kroz pjesme
Ebay ti vratio pare, tu što si zadržao prodaš na pik.ba, njuškalo.hr, kupujemprodajem.rs ili takvom nekom sajtu, i navedeš da je poluispravna, prodaš za pola cene od one na ebayu, i onda sabereš novac taj što ti ebay vratio i to malo što si je prodao, i dodaš još malo do 130e i lepo kupiš
Razer StarCraft 2

vidi kako je lepa samo:
http://www.techpowerup.com/img/13-02-19 ... ard_01.jpg

fali mi multiplayer s ekipom ;_;
Samnom možeš, ali ctb :)

Ebay ti vratio pare, tu što si zadržao prodaš na pik.ba, njuškalo.hr, kupujemprodajem.rs ili takvom nekom sajtu, i navedeš da je poluispravna, prodaš za pola cene od one na ebayu, i onda sabereš novac taj što ti ebay vratio i to malo što si je prodao, i dodaš još malo do 130e i lepo kupiš
Razer StarCraft 2

vidi kako je lepa samo:
Pametan si ti čovjek

Razer StarCraft 2

vidi kako je lepa samo:
fina fina ali samo red switchevi dolaze u obzir... dosla je tu neka od 700 kuna kao dobra je... i skonto sam kako ugasit tipke koje su stalno pritisnute tak da mogu normalno igrat i na ovoj sad - divna je :P
Jao ja za mehaničkom slinim dugo, a nikako da novce skupim... Studentski život me pojeo :cry:
ma dečki samo na tipkovnici od laptopa igrat i streamaš 100 bpm bez problema
Bilo mi je dosadno, pa sam napravio nešto ko domaći random org.
http://wuxo.biz/projects/randomize/

Bilo mi je dosadno, pa sam napravio nešto ko domaći random org.
http://wuxo.biz/projects/randomize/
Napravi ti meni neki domaci deathstream generator :p
Ovde ima i Balkanski thread :shock:

Mother of God...

Pozdrav svima! Hello everyone!

Pa kako ste ljudi, šta se radi? Kako žena, deca i tak to...

Ja otkad sam počeo igrat osu, samo pizdim sve više svaki dan... Igra nije za one sa kratkim filmom. Sreća, pa nisam jedan od onih što lupaju po tastaturi ili bacaju miš, mada bilo je par bliskih trenutaka :?

Igram ovo, dok ne stavim novi procesor, a kad ga stavim, neće bit vremena za osu, pored svih ovih igara koje izlaze :cry: Počeo sam da ga igram od dosade, a sad mi teško da prestanem :D

Inače, reko da vas pozdravim sve balkance, pošto smo u manjini u većini igara, a većina ljudi i ne zna gde je balkan :P
Osu is love, Osu is life. There are no other games than Osu.
Evo ja došao s posla sav iscrpljen. Pozdrav :)
*goes to sleep*
Hi

or should I say, long time no see! C:
Da li je neko zainteresovan da napravimo 2v2 turnir? Bez nagrada, radi zabave~ Skupicemo mape koje trebaju da se igraju i napraviti timove.
DansGame
That seems like a challenge!
Kappa
DansGame
That seems like a challenge!
Kappa

Da li je neko zainteresovan da napravimo 2v2 turnir? Bez nagrada, radi zabave~ Skupicemo mape koje trebaju da se igraju i napraviti timove.
Super ideja :D
Evo i ja sam za

Da li vam odgovara ovakav izgled grupa? Naravno, moze i da se skrati ako ne bude dovoljno timova~
Random slika.
Jos samo fali da povecas malo font nista ne vidim :O
Help
Stvarno mi je zao, ali font ostaje isti :oops:

Stvarno mi je zao, ali font ostaje isti :oops:
dam uuu
rip

Evo jos noviji tastatur... Ovaj ima garanciju tak da sam miran bar godinu dana

ok

-Killua wrote: i361f

ok
lol.

Inace, uzecu i ja istu, samo sa plavim switchevima

lol.

Inace, uzecu i ja istu, samo sa plavim switchevima
Najss, jesi dosad imo neku drugu mehanicku ili obicnu?
I jedina stvar koju ovoj zamjeram je sto nije PS/2 kompatibilna... USB only :(
Ne, nikada nisam igrao na mehanickoj? Kako je? Jel je lakse? Mislim manje se zamara ruka i to?
Inace kakve veze ima to sto je USB? Jel PS/2 nesto bolji? Moja rubber dome je PS/2 ali ne vidim razliku..

BTW da ti je trenutni top rank bio sa barem 95acc dobio bi preko 300pp whaaaaat

Ne, nikada nisam igrao na mehanickoj? Kako je? Jel je lakse? Mislim manje se zamara ruka i to?
Inace kakve veze ima to sto je USB? Jel PS/2 nesto bolji? Moja rubber dome je PS/2 ali ne vidim razliku..

Mehanicka je genijalna, ima jako mali delay i jako je pouzdana pa je puno lakse igrat HR jer eliminira one random stotice. Red switchevi su puno laksi za stiskat od rubber dome-a kojeg sam imao prije, ali ne znam kaki su plavi osobno iako bi trebali bit mrvicu tezi od red.

Ovo USB vs PS/2... PS/2 je direktno spojen na procesor i kad stisnes tipku ono salje signal procesoru i kaze mu "ej stani stiso sam to i to" i onda proc odma to obradi... USB tastatura kad stisnes samo zapamti da si stiso a zadaca procesora je da u svakoj sekundi 125 puta pita tastaturu "ej jel ista stisnuto"... To znaci da je svakih 8 milisekundi moguce registrirat neki keypress... Naravno to je dovoljno za osu jer primjerice 300 bpm stream ima razmak izmedju nota 50 milisekundi... jedini potencijalni problem je (valjda?) ako igras OD10 mapu i dogodi ti se da lupis ritam taman u najgorem trenu tren nakon sto se dogodilo prozivanje tastature pa da ti input zakasni nekih 7 milisekundi tek na sljedecoj prozivci pa bi ti osu mogo rec da radis stotice iako mi se cini da se to ne dogadja
Isto tak radi i USB mis pa npr pro gameri koji igraju FPS natjeraju windowse da im hvataju promjene na misu 1000 puta po sekundi umjesto defoltnih 125... isto to mos vjerojatno napravit i sa tastaturom iako neam pojma kako xd
Jos k tome ak imas masu stvari na usb spojeno moze ti se dogodit random delay... meni npr ako radi web kamera mis krepa na doslovno sekundu svako malo

A ovaj top rank je bio slucajan haha, nisam ocekivo FC xd... 95% je mislim 270 a SS je 350 vald... mogo bi to opet probat xd
:(

Mehanicka je genijalna, ima jako mali delay i jako je pouzdana pa je puno lakse igrat HR jer eliminira one random stotice. Red switchevi su puno laksi za stiskat od rubber dome-a kojeg sam imao prije, ali ne znam kaki su plavi osobno iako bi trebali bit mrvicu tezi od red.

Ovo USB vs PS/2... PS/2 je direktno spojen na procesor i kad stisnes tipku ono salje signal procesoru i kaze mu "ej stani stiso sam to i to" i onda proc odma to obradi... USB tastatura kad stisnes samo zapamti da si stiso a zadaca procesora je da u svakoj sekundi 125 puta pita tastaturu "ej jel ista stisnuto"... To znaci da je svakih 8 milisekundi moguce registrirat neki keypress... Naravno to je dovoljno za osu jer primjerice 300 bpm stream ima razmak izmedju nota 50 milisekundi... jedini potencijalni problem je (valjda?) ako igras OD10 mapu i dogodi ti se da lupis ritam taman u najgorem trenu tren nakon sto se dogodilo prozivanje tastature pa da ti input zakasni nekih 7 milisekundi tek na sljedecoj prozivci pa bi ti osu mogo rec da radis stotice iako mi se cini da se to ne dogadja
Isto tak radi i USB mis pa npr pro gameri koji igraju FPS natjeraju windowse da im hvataju promjene na misu 1000 puta po sekundi umjesto defoltnih 125... isto to mos vjerojatno napravit i sa tastaturom iako neam pojma kako xd
Jos k tome ak imas masu stvari na usb spojeno moze ti se dogodit random delay... meni npr ako radi web kamera mis krepa na doslovno sekundu svako malo

A ovaj top rank je bio slucajan haha, nisam ocekivo FC xd... 95% je mislim 270 a SS je 350 vald... mogo bi to opet probat xd
Aham, znaci u tome je razlika... Moj mis je USB ali imam u driveru podesavanja stavio sam ga na 1000Hz i dok igram misem osu! ili bilo sta drugo ne primecujem uopste delay. Sto se tice USB porta, zar ne postoji onaj mali... predmet gde sa jedne strane ubodes USB a sa druge imas PS/2 ulaz, jel bi to resilo stvari? Prebacivanje na mehanicku sa rubber dome je generalno velika razlika, blue switchevi su 5g tezi od red (red su 45, a blue 50) tako da mislim da je razlika i neprimetna. Crveni nema kod mene u radnji (nece ni biti... :c), tako da sam se odlucio za plave, a i vise mi se svidja plava boja c:
Ja imam CRT monitor (0ms response time i oko 200hz) i PS/2 tastaturu i iako je rubber dome mogu da igram OD9 (od10 ne mogu ne zbog opreme nego zbog toga sto sam los xD)

()
o ovome sam pricao... Uzmes jedan za tastaturu i drugi za tablet / mis :D

Aham, znaci u tome je razlika... Moj mis je USB ali imam u driveru podesavanja stavio sam ga na 1000Hz i dok igram misem osu! ili bilo sta drugo ne primecujem uopste delay. Sto se tice USB porta, zar ne postoji onaj mali... predmet gde sa jedne strane ubodes USB a sa druge imas PS/2 ulaz, jel bi to resilo stvari? Prebacivanje na mehanicku sa rubber dome je generalno velika razlika, blue switchevi su 5g tezi od red (red su 45, a blue 50) tako da mislim da je razlika i neprimetna. Crveni nema kod mene u radnji (nece ni biti... :c), tako da sam se odlucio za plave, a i vise mi se svidja plava boja c:
Ja imam CRT monitor (0ms response time i oko 200hz) i PS/2 tastaturu i iako je rubber dome mogu da igram OD9 (od10 ne mogu ne zbog opreme nego zbog toga sto sam los xD)

()
o ovome sam pricao... Uzmes jedan za tastaturu i drugi za tablet / mis :D
CRT, gg hahah

U pravu si, postoji taj USB to PS/2 adapter ali nisu sve tastature kompatibilne... ova prosla mehanicka koja je bila potrgana je bila PS/2 kompatibilna pa sam koristio taj nastavak dok ova func kb-460 nije... mora pisat u specifikacijama tastature USB, PS/2 da bi to radilo i onda ti oni najcesce daju odma i taj adapter... probo sam mis prestekat na to i isto nije htio :(... guglo model misa i mnogo ljudi je probalo i nije im poslo za rukom :cry:
Nemoj da se smejes, ovaj CRT monitor je Bog za onaj moj stari LCD koji je na zalost nastradao (bio je star jedno 7 godina i vec mu je slika izumirala tako da mi i nije zao)
Kupicu ja neki LED monitor (1ms i 120hz) cim mi bude proso 18. rodjendan (marta), od ovog CRT monitora je vec vid poceo da mi se kvari. Ubi me radijacija gore nego u Fukushimi XD. Inace, sad barem znam kad budem kupovao tastaturu kakvu da trazim. Ova QuickFire TK mi se jako svidja jer je malecna i izgleda badass raspitacu se ja do tad da li moze da se portuje ovim cudom :D
A tablet ne bi mogo da se portuje, huh?
Eto mene, eto vas.
Šta se radi? Ja se smaram
3000 PP . Jes :D
Dosadio mi CTB i ja reko ajde da probam obicni osu. I predjem ti ja 50% AR8 mape i onda me sjebe slajder u obliku guzice

Nemoj da se smejes, ovaj CRT monitor je Bog za onaj moj stari LCD koji je na zalost nastradao (bio je star jedno 7 godina i vec mu je slika izumirala tako da mi i nije zao)
Kupicu ja neki LED monitor (1ms i 120hz) cim mi bude proso 18. rodjendan (marta), od ovog CRT monitora je vec vid poceo da mi se kvari. Ubi me radijacija gore nego u Fukushimi XD. Inace, sad barem znam kad budem kupovao tastaturu kakvu da trazim. Ova QuickFire TK mi se jako svidja jer je malecna i izgleda badass raspitacu se ja do tad da li moze da se portuje ovim cudom :D
A tablet ne bi mogo da se portuje, huh?
RIP stari LCD :p... Ako se sjecam u nekoj igri vodka lijeci radijaciju pa probaj s tim mozda :D
I pazi kad mjenjas monitore, nove dimenzije ce ti pokvarit totalno aim dok ne naviknes... bar je kod mene tako... odem tipa kod bake ponesem tablet i bude kaos
A tablet vjerujem da nemos portat... odes u opcije i kad upalis raw input(sto moras za tablet jel) ak mices tablet pisat ce ti polling rate: 200 i nest sitno... to je ono 200 puta u sekundi... a kad mices mis pise 125 i nest sitno... tebi vjerojatno 1000 :p

Mozda se moze tablet polling rate dignut na 1000 ako sam tablet uopce tolko podrzava?
Cestitke na 3000 btw :D

Dosadio mi CTB i ja reko ajde da probam obicni osu. I predjem ti ja 50% AR8 mape i onda me sjebe slajder u obliku guzice
Obicni osu ftw... kake to nemoralne mape skidas?
Nisu mape nenormalne, nego okrugli slider al meni guzica prva paa na pamet
Hmm... Ja sam iskljucio raw input... Tako mi je lakse, posto mi je monitor mali. Kad budem kupio veci, igracu sa raw input (posto imam Huion tablet)
Kad ce onaj turnir
DansGame
Mogli bismo organizovati nesto kao balkanski OWC, ali moramo se dogovoriti kako bi to izgledalo.
oBc :P, moglo bi se nesto smisliti
Nikola je kao neki organizator ali on je afk (vec 7 dana) mogao bih to neko drugi, kod mene u Srbiji se ne ide sledeci ponedeljak i utorak u skolu taman za taj mini raspust mozemo da odigramo to
ajmo cimeru organiziraj to
Onaj osećaj kad se završi sezona, nema druge, a priča nije lepo završena

ajmo cimeru organiziraj to
Ae

Onaj osećaj kad se završi sezona, nema druge, a priča nije lepo završena
Sezona cega
Pa dobro oćete vi to organizirat ili ne? Ja ovdje vidim samo riječi. Nema vam od toga ništa.
Nema nama spasa bez balkan sobe...
Ovako dečki. I cure. Schultzika i ja ćemo organizirati sve. Datum igranja skupina je 6. i 7. prosinca (decembra). Svaka skupina se igra u jednom danu, bit će odlučeno koje igraju koji dan. Ovisno o broju ekipa ćemo po ppu odrediti nositelje jakosnih skupina. Grupe će najvjerojatnije biti napravljene od 4 ekipe, naravno, ovisno o broju prijavljenih ekipa. Schultziki šaljite pm za prijavu, jedna osoba može igrati za samo jednu ekipu naravno, po dvije osobe su u ekipi.
Meni šaljite pm za mape koje želite da budu u turniru. Kriteriji za mape su:
-mapa mora biti rankirana
-mapa mora imati od 3 do 5.5 zvjezdica zajedno s modom koji želite imati na mapi
-imat ćemo free mods mape (možete igrati HR,HD,NF,EZ i kombinaciju tih modova), DT mape i no mods mape (sve će biti odlučeno nakon prijava mapa i javljeno prije početka grupne faze)

Kriterij za pobjedu je broj bodova. Može se oživiti na mapi (umrijeti i napuniti health bar do kraja). Igrat će se vjerojatno na 4 pobjede (maksimalno 7 pjesama).
Sobe će biti zaključane na 4 osobe. Postoji šansa da ako se nađe dobra duša da streamamo finale, to ćemo još rješavati kasnije.
Države iz kojih primamo ljude su BIH, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Kosovo, Crna Gora
Svaka ekipa ima pravo na jednu warmup mapu koja ne mora biti iz liste mapa natjecanja
Psovanje se neće tolerirati pošto ima igrača za koje to nije primjereno

Vaš posao je da:
ŠALJETE PRIJAVE EKIPA PMom SCHULTZIKI
ŠALJETE PRIJAVE MAPA PMom DOSTEDTU (mojoj malenkosti)
JAVITE AKO JE NEŠTO NEJASNO
javite ako sam zaboravio nešto
i najvažnije, zabavite se i upoznate ekipu s balkana

Prijave traju do 29.11. do 23:59, i za mape i za ekipe. To će nam svima dati oko tjedan dana da se pripremimo za mape.

EDIT: bit će napravljena najava turnira na osu! stranici predviđenoj za to ali svejedno bi bilo dobro da proširite glas jer ne znaju svi za ovaj thread
show more
Please sign in to reply.

New reply 3p1g1j