Sign In To Proceed 2z1z44

Don't have an ? 5p1p6t

osu! to create your own !
forum

#yugoslavia/balkan 6o214y

posted
Total Posts
753
show more
pa et moze i mene; :p
Da može i tako ali zar nebi bilo lijepo da i mi imamo svoj channel u osu!? ;w; skype name: ivankarezi
I tako i mene svijet prisilio da napravim skype... ;w; skype name: xthelaw
Topic Starter
Ja sam u srbiju.
onosejki i added u, accept me please?
Topic Starter
U redu. A kad hocemo jednom da pricamo preko skype?
darude sandstorm
sta bi da li je napravio neko grupu

Finnu wrote: 3k373i

Da, napravljena je na skypu.

Animewolf wrote: 6p2p4a

darude sandstorm
Molim te, nemoj. :C

Meikyuuiri Tsumi wrote: 5o663w

Da, napravljena je na skypu.
Ono mi je reko da pozvati me u ovo skype group. Ja cekam.. :/
Ono mi je reko da pozvati me u ovo skype group. Ja cekam.. :/
Ako hoćeš, reci meni svoj skype name pa ću te ja dodat u grupu.
dodaj i mene pls
Topic Starter
Da, dodaj ga. Mislim da ga ni neman u skype. Trazio sam ga vec par puta.
A kad je bio online, zaboravio sam da ga pitam.
Ima li tko PS3? Ako da, koje igrice igrate? Možda možemo nešto online igrat zajedno. :)
Imam ja u snovima :)
First post ever after almost 2 years of having , woo. *soproud*

*^* Jel se me iko seca od pre~? (tek sam se vratio sa pauzee) .-.
(`・ω・´)”
Hey Motivate, kako je?

Ide tko na Thompsona večeras? ;-)
Evo super je =^= Ti? ;D

Thompsona-- wat .-.

Btw momci iz Srbije, jel ima neko da ide u skolu u Novom Sadu? xD
Pozdrav svima, kako ide? c:

Motivate wrote: 6h1f6

Evo super je =^= Ti? ;D
A evo ide nekako :)
Topic Starter

Motivate wrote: 6h1f6

First post ever after almost 2 years of having , woo. *soproud*

*^* Jel se me iko seca od pre~? (tek sam se vratio sa pauzee) .-.
Secam se! Mislio sam da si presto da igras osu.

@MiloSx7: Dobro, dobro. Sve je uredu. Lepo da imamo nove ljude u ovaj tred. :]
Moraću pre il kasnije da nabavim graficku tablu. ctb bez problema s, al zato kad se prebacim na ovaj obicni osu uvek bude D i ponekad c.
ce se nadje tabla tu i tamo za fotoshop i tako to

wuxo wrote: 5o5716

Moraću pre il kasnije da nabavim graficku tablu. ctb bez problema s, al zato kad se prebacim na ovaj obicni osu uvek bude D i ponekad c.
ce se nadje tabla tu i tamo za fotoshop i tako to
Ja misa drzim celom sakom, i najveci problem mi je kad se pesma odvija u gornjem delu ekrana, i onda odjednom predje na donji. Ne mogu da pomerim mis jer ga drzim celom sakom, a naviko sam da ga pomeram zglobom. Inace levo-desno jumpove lagano radim. Tako da cu i ja u skorije vreme da predjem na tablet

edit: "ce se nadje" haha, da nisi mozda iz Nisa ili negde iz nekog juzno-istocnog dela srbije? xD
Ne nisam ja iz Niš(a) ja sam iz Moravičkog okruga, i ako mi Milanovčani smatramo da smo u Šumadiji.
Gornji Milanovac je na 44°01′00″N 20°27′00″E . što znači da je centalno-zapadni deo Srbije. Zvanično je ili severoistok, ili sverozapad. Ne razumem se ja u te koordinate. Mi sebe smatramo centralnom Srbijom
Možda nije pravilno, ali meni lepše zvuči "će se ndađe", nego, "naćiće se"
Topic Starter
Nije valjda?! Ja sam is cacak! Pa to nije daleko od Gornji Milanovac!

Inace... prico sam sa par ljudima iz skype, koje bi hteli da igramo sutra osu! u multiplayer. Mozemo tako da se upoznajemo. Tako da ko hoce, neka bude online ok 6 sati. Recite u thread ako hocete da igrate samnom!
Joj drage volje, ali danas popodne nisam doma. Žao mi je. U ponedjeljak ću definitivno moć igrat, a možda čak i sutra.
Btw, šta govorite o ovom ljetu? Je li bio tko na moru?
Eo da i ja svoj prvi post odradim :D

Ljeto je bilo kvalitetno, jucer doso s mora iz Sukošana. Plaza divna, ima onaj fini pijesak, mos preko 50 metara ic a jos uvijek mozes stajat. Problem je sto su se ruke sad ulijenile i nemogu streamat ni 100 bpm :(
Pozdrav!

Bilo bi odlično imati ex-yu sobu. Ne vidimi problem u tome sto mozda nije bila aktivna kao neke druge sobe.
Topic Starter
Nije problem. Mozemo vise puta da se nadjemo da igramo. :P

Da, ja sam bio na more u grcku. BIlo je mnogo lepo. Mada ja svake godine idem u grcku.
Sunce je samo bila. Haha

Dobro dosli Morned i schultzika!
Nadamo se da cemo biti jos vise aktivni. :D
ja ne znam jesam li za ili protiv balkan sobe ali bilo bi zanimljivo, to je sigurno
Moze al nemojte srbe pustit da idu u tu sobu

EDIT: Upravo sam navrsio 13 godina i naglo su me pustili ekstremni nacionalisticki osjecaji. Srbi smiju pod jednim uvjetom biti u toj sobi. Ako puste 'Rvate i 'Rvašku da skupi vise pp-a od njih, te bude iznad njih u Country Rankingu. Hvala.

[Mouse vs Serb] wrote: 25602i

EDIT: Upravo sam navrsio 13 godina i naglo su me pustili ekstremni nacionalisticki osjecaji. Srbi smiju pod jednim uvjetom biti u toj sobi. Ako puste 'Rvate i 'Rvašku da skupi vise pp-a od njih, te bude iznad njih u Country Rankingu. Hvala.
ma ništa
Topic Starter

[Mouse vs Serb] wrote: 25602i

Odoh prvo u kupvinu, pa cu da se vratim za multi.
*grabs popcorn*
Come on, cekam da vidim kada ce neko da napravi sranje od ovoga... :V
Topic Starter
Hahaha, ja sam neutralana. Tako da me nije briga. :p
Samo da se druge ljude nebiju.

Aurani wrote: 5g5k20

*grabs popcorn*
Come on, cekam da vidim kada ce neko da napravi sranje od ovoga... :V
nece biti dugo ako ikad dobijemo kanal odma ce izbiti neko sranje
Barem sam mislio da takvih ispada nece biti online, gdje ljudi obicno budu tolerantniji jer upoznaju ostale ljude oko svijeta i shvate koji idiotizam jeste to "ubij ovog, ubij tog".
Ajde, nije ni bitno - svejedno necemo dobiti kanal i da zelimo. :p

OnosakiHito wrote: y4t4u

Nije valjda?! Ja sam is cacak! Pa to nije daleko od Gornji Milanovac!

Inace... prico sam sa par ljudima iz skype, koje bi hteli da igramo sutra osu! u multiplayer. Mozemo tako da se upoznajemo. Tako da ko hoce, neka bude online ok 6 sati. Recite u thread ako hocete da igrate samnom!
Jes' ti iz cacak il iz Dojcland?
Topic Starter
Rodjen sam u cacak. Zivim u nemacku.

schultzika wrote: 30c6c

Eo da i ja svoj prvi post odradim :D

Ljeto je bilo kvalitetno, jucer doso s mora iz Sukošana. Plaza divna, ima onaj fini pijesak, mos preko 50 metara ic a jos uvijek mozes stajat. Problem je sto su se ruke sad ulijenile i nemogu streamat ni 100 bpm :(
Hahaha super *likes sand* . Ja sam bio u Bakarcu, ne mogu se žalit na more nikako. Lijepo topla voda i podmorje je jako lijepo i čisto.
Neki su isli na mora, neki na bazene. A ja sam igro osu po ceo dan :P
Hello swaggy people c: <3

*Random duck sounds*

Neki su isli na mora, neki na bazene. A ja sam igro osu po ceo dan :P
Ma kome treba more kad kuci imamo lavore :p
Noge u lavor i pred kompjuter.... jebes more :V

Ma kome treba more kad kuci imamo lavore :p
ja nemam lavor :(
Topic Starter
Nema nista bolje. Haha
Kad će se znat imamo li sobu?
//Gets ignored

...Quack.

- Aomi - wrote: 391r5a

//Gets ignored

...Quack.
Bok i dobrodošao na yugoslavia/balkan! :) Kako si, šta ima?

Meikyuuiri Tsumi wrote: 5o663w

//Gets ignored

...Quack.
Bok i dobrodošao na yugoslavia/balkan! :) Kako si, šta ima?
Heh,hvala ^^
Hmm,pa nista,smaram se kuci i igram osu po ceo dan. c:
Lekcija dana: spineri ne rade u fullscreenu. ja vec mislio moracu bacam pare na g. tablet. danas bih lenj da kliknem na maximize, i gle divnog cuda, spineri rade

Hineya wrote: a4v1t

Ivan-san <3

Ivan-san <3
<3
Topic Starter
Kako smo od jednom svi aktivni.

Kako smo od jednom svi aktivni.
Pa svi bi #Yugoslavia #Balkan #Serbocroat , šta nam već budu dali, ako nam ikad i daju xD
Heh,hvala ^^
Hmm,pa nista,smaram se kuci i igram osu po ceo dan. c:

Zvuči zabavno. Samo nemoj previše igrat ;)
Ooups! Da l se 5 časova smatra pod "previše" ?

Ja igram nekad pola sata,nekad 2 sata,nekad 5 sati,a nekad i 12+ sati,pa ti vidi. c:

Ja igram nekad pola sata,nekad 2 sata,nekad 5 sati,a nekad i 12+ sati,pa ti vidi. c:
Svaka cast za 12+, ja kad igram previse doslovno vidim duplo gledajuci na samo jedno oko, ne znam sta je to. Nakon par sati odmora se vrati na normalno, tako da sam slijep svaki dan u periodu od 4 do 8 :D
Dok igraš, ponavljaj u sebi "Trepni schultzika, majmune, tepni!" xD
Mnogi ljudi koji igraju, ne trepću, pa im se posle muti pred očima i slika duplira.
Ja bi svakako preporučio pregled kod očnog lekara, može biti nešto ozbiljno! Sa očima se ne treba igrati.
ja imam slican slucaj samo sto ja vidim sve umanjeno nakon 6 sati igranja ali se vrati na normalno prilicno brzo

Dok igraš, ponavljaj u sebi "Trepni schultzika, majmune, tepni!" xD
Mnogi ljudi koji igraju, ne trepću, pa im se posle muti pred očima i slika duplira.
Ja bi svakako preporučio pregled kod očnog lekara, može biti nešto ozbiljno! Sa očima se ne treba igrati.
Hahaha da, trebam uzimat pauze za treptanje xd... i mislio sam da je mozda do toga, a doktora se bojim ijuu

ja imam slican slucaj samo sto ja vidim sve umanjeno nakon 6 sati igranja ali se vrati na normalno prilicno brzo
Ti mos i zumirat, svaka cast :D

Svaka cast za 12+, ja kad igram previse doslovno vidim duplo gledajuci na samo jedno oko, ne znam sta je to. Nakon par sati odmora se vrati na normalno, tako da sam slijep svaki dan u periodu od 4 do 8 :D
Hah,hvala ^^
Mene pocnu da peku oci,ali samo na kratko,tako da nije nista strasno i mogu da igram kol'ko hocu. c:
Topic Starter
Ja sat nosim naocare. lol
nije valjda da nosis cvike zbog osu-a¿
ja sam ko mali nosio naocare pa je laser sredio da ne nosim. valjda necu zbog osu opet nositi?
Topic Starter
Zavisi od persona. Ja sedim vec od dvanaeste godine na kompu, tako da nepotice sve od osua. Ali ipak treba da se pazi kad se igra - naprimer ponekat praviti pauze.
Pa, ako si za laserom sredio, nece ti to sigurno tako brzo oped desiti. Tako da nemoras da brines.

To sto vi imate je u momentu efekat, koi potice od toga da oci trebaju da se naviknu na igricu. Tako je i meni bilo. Sve je bilo mutno za mene dok se nisam naviko.
Ali sat igram vec 4.5 ginde ovu igru, tako da bi ja trebo malo da pazim. Haha
Igram osu! više od godinu dana i nikako dosad nisam imao problema s očima.
meni je vid los zbog genitke,imao sam los vid i pre nego sto sam znao da kompjuter tako da osu nije uticao na mene ni malo samo nemoj da zaboravis da trepces ili ces zavrsiti kao cookiezi

ili ces zavrsiti kao cookiezi
Ja sam čuo da je dotični celu priču izmislio.To mu je bio izgovor za čitove. Ali pepi nije glup, i na kraju je naravno bannan
Topic Starter

ili ces zavrsiti kao cookiezi
Ja sam čuo da je dotični celu priču izmislio.To mu je bio izgovor za čitove. Ali pepi nije glup, i na kraju je naravno bannan
To je bilo malo drugacije. Ali nije to tema o koji se sme pricati.

http://puu.sh/bbhTc/ac5abb2821.jpg

My reaction:
http://byt.wpengine.netdna-cdn.com/wp-c ... qz4rgp.gif
https://osu-ppy-sh.tvgratuite.org/ss/1976598

moze i gore:
https://osu-ppy-sh.tvgratuite.org/ss/1976591

Suze u ocima...
vi barem imate A na INSANE meni je najčešće C i to na EASY i NORMAL. Danas dobih prvi A. E to je tuga!
Osu standard mi je tuga! Na CTB-u uglavnom rokam S.

edit: evo primera obicnog osu-a na easy, samo HR i FL. SAMO C :(
http://www.dodaj.rs/f/1w/7t/4bjA18IK/screenshot012.jpg
Najveca je tuga kad neku insane pesmu pokusavas da FC po, recimo stoti put, i onda predjes sve one delove koji su ti u psihi "teski" (oni delovi kod kojih se najvise uplasis) i onda na kraju dobijes X na spinner (posto ja spinujem -150 SPM).

i cri... everityem
Neko zapravo koristi spudermana . Ja mislio da je zaboravljenaličnost.
I zbog tog jednog spinera ti bude 99% . I mene zezaju spineri. u full screenu ne rade, a u windowed modu moram paziti da kursor ne izadje iz pprozora jer ako izadjem iz prozora spiner se smatra neispravnim. meni su spineri uglavnom 50. retko kad dobijem onaj kanji sto daje 300 poena. imam obicni office mis. kriza nema se za gamerski od 2000dpi. pa se snalazim sa 100dpi

full screenu ne rade
Kako to da spinneri ne rade u full screenu? Meni savrseno rade (doduse ja koristim borderless fullscreen)

Pitam se zasto su ovi u klipu bas rusi...
Probao sam i borderless i nece spineri.
rada samo kad nisam u fulscreenu.

hahahah ludi rusi
Jel postoji neka tajna za igranje standarda sa HR? sto god da probam zavrsi preocajno

http://puu.sh/bbhTc/ac5abb2821.jpg

My reaction:
http://byt.wpengine.netdna-cdn.com/wp-c ... qz4rgp.gif
https://osu-ppy-sh.tvgratuite.org/ss/1976598

moze i gore:
https://osu-ppy-sh.tvgratuite.org/ss/1976591

Suze u ocima...
Tuga. Q H Q
http://puu.sh/bfDBz/eeb7556788.jpg

That moment when you're so bored that you want to FC normals.

Huwat:
http://puu.sh/bfDRI/05ffd34a40.png
Topic Starter
Ko bi reko da imamo dobre osu playere. :P
Vi ono možete da se hvalite da ste dobri, da imamo dopre igrače, a ja što sam 516# mogu samo da se nadam da ću jednog dana biti u prvih 50 u Srbiji
Topic Starter
Nece to dugo da traje ako si aktivan.
Znam samo easy i normal da igram. na nekim mapama mi je čak i "normal" težak.
Hard ne mogu ni na jednoj mapi da pređem više od pola, a o insane ni da ne pričan. na insane nisam ni počeo i već sam fejlovo

Znam samo easy i normal da igram. na nekim mapama mi je čak i "normal" težak.
Hard ne mogu ni na jednoj mapi da pređem više od pola, a o insane ni da ne pričan. na insane nisam ni počeo i već sam fejlovo

Ne brini se. Ovo je tek početak, takav sam i ja bio na početku. S vremenom ćeš moć Hard prelazit. Ja sam došao do tog dijela i onda odustao.

Ko bi reko da imamo dobre osu playere. :P
que.

I'm just like playing yaoi VN's and fangirling,and I'm not even good at osu lol.
e
Cookiezi-eva maska i odelo su po 500€.
Bolje kupi odelo i masku od WWW-a, njegovo košta 10€ sve ukpuno :D
Osu bitmape se prodaju posebno
Daj bre ljudi,kakav Cookiezi,kakav WWW,kupite ovo.
Instant #1 Rank + Infinite PP.

Ma ne! Kupi ovaj lavor i operi ruke u njemu. Stream 300 BPM and get unlimited stamina

Ma ne! Kupi ovaj lavor i operi ruke u njemu. Stream 300 BPM and get unlimited stamina
Šta si sad zapeo za lavore, idi skupljaj pp!
želim vidjeti Hrvatsku na svjetskom!

Dostedt wrote: 1c5g1g

želim vidjeti Hrvatsku na svjetskom!
Pa hrvatska vam već jeste na svetskom
http://www.uefa.com/worldcup/season=201 ... index.html

Odlicno bi se slagao sa ovim odelom!

Finally. 8D

http://puu.sh/blsLG/a5c5b3b6b0.png
congrats c:
show more
Please sign in to reply.

New reply 3p1g1j