Не прићају сви цирилицу у балкан, зато нисам ни тред тако написао.
Маа... мало разумем ста казес.
Маа... мало разумем ста казес.
E to ti tako stoji već više od 8 mjeseci jer taj country ranking list više ne radi. t/172554OnosakiHito wrote: y4t4u
Pro! Haha
E, vidite ovo:
Ranije smo bili nesto oko #100![]()
Fora je sve to, ali da li se plaća to šta?Valdyr wrote: f1y4l
Fora bi bila da se samo skupimo svi na nekom TS3 serveru i da igramo multi, bilo to osu! ili CTB, cisto da od ekipe ovde vidimo ko je za takvo druzenje i sprdnju. Mislim da bi to nekako vremenom dovelo do toga da jos ljudi bude zainteresovano =D
Neznam kakve mape igraš ali evo ti par mojih savjeta:Aurani wrote: 5g5k20
Svako ko ima vise pp-ja od mene je moj neprijatelj
Nije kao da je bitno ko ima vise, nego me prosto fascinira kako uopste moze da ide preko 1000... ja ne mogu ni da ispratim neke pjesme, a tipovi kao ti FC-uju sa DT te iste...
Teach me, sensei.![]()
Hvala na savjetima, definitivno cu da ih isprobam, samo uz promjenu "Easy/Normal" na Hard. Easy odavno nisam igrao, s obzirom da vise ne mogu da trpim koliko sve ide sporo, cak i uz HD + DT.Meikyuuiri Tsumi wrote: 5o663w
Neznam kakve mape igraš ali evo ti par mojih savjeta:
1. Igraj Easy dok ne napraviš FC na oko 100 njih.
2. Igraj Normal.
3. Neka ti glavni prioritet bude napravit čim veći score, ništa više.
4. Nemoj koristit nikakve modove.
5. Kad napraviš FC na 100 Normal težina, nastavi igrat Normal ali probaj stavit neki mod npr. Hardrock.
6. Eksperimentiraj s onim modom (modovima) koji ti najbolje paše/u i s kojim/a se osjećaš ugodno(ne računam na modove koje te živciraju [možda ima takvih]).
7. Igraj Normal sa X modom dok ne uspiješ napravit FC 100 puta.
8. Sad možeš ili probat FC Easy s X modom(modovima) ili preć na Hard.
(9.) Ako pređeš na Hard, pogledaj točku 3.
To su moji savjeti, a vjerojatno ima i boljih. Ali ako ti mogu pomoći, bit će mi drago![]()
Ak očeš što brže napredovat igraj mape koje nemožeš proć, ali misliš da bi mogo proć s vježbom.Aurani wrote: 5g5k20
Hvala na savjetima, definitivno cu da ih isprobam, samo uz promjenu "Easy/Normal" na Hard. Easy odavno nisam igrao, s obzirom da vise ne mogu da trpim koliko sve ide sporo, cak i uz HD + DT.Meikyuuiri Tsumi wrote: 5o663w
Neznam kakve mape igraš ali evo ti par mojih savjeta:
1. Igraj Easy dok ne napraviš FC na oko 100 njih.
2. Igraj Normal.
3. Neka ti glavni prioritet bude napravit čim veći score, ništa više.
4. Nemoj koristit nikakve modove.
5. Kad napraviš FC na 100 Normal težina, nastavi igrat Normal ali probaj stavit neki mod npr. Hardrock.
6. Eksperimentiraj s onim modom (modovima) koji ti najbolje paše/u i s kojim/a se osjećaš ugodno(ne računam na modove koje te živciraju [možda ima takvih]).
7. Igraj Normal sa X modom dok ne uspiješ napravit FC 100 puta.
8. Sad možeš ili probat FC Easy s X modom(modovima) ili preć na Hard.
(9.) Ako pređeš na Hard, pogledaj točku 3.
To su moji savjeti, a vjerojatno ima i boljih. Ali ako ti mogu pomoći, bit će mi drago![]()
Normal sam takodje uspio da savladam uz HR/DT/HD (FL me nervira uzasno, i ne isplati se koristiti ga).
Trenutno jedino sto mogu na Hardu jeste HR na nekim pjesmama u zavisnosti od distance i cjelokupne brzine. Insane mogu donekle da prodjem, isto tako u zavisnosti od tezine pojedinacne pjesme, ali da FCujem Insane cak i bez ikakvih modova - nema sanse.