Sign In To Proceed 2z1z44

Don't have an ? 5p1p6t

osu! to create your own !
forum

#yugoslavia/balkan 6o214y

posted
Total Posts
753
show more
Topic Starter
Не прићају сви цирилицу у балкан, зато нисам ни тред тако написао.
Маа... мало разумем ста казес.
Само малко ли ? Защото аз тебе те разбирам на 99 % . :3
Evo mene o5.
Par dana mi nije radio net, a bavio sam se nečime
http://www.youtube.com/watch?v=BaHPGkkU ... ature=pl
Ta-dam, my very first nightcore!!! :D
Ocjenite, komentirajte (like i sub ako želite), postat cu jos samo trebam izmixat :P
yugoslavia is best land
This guy....who are you?
I never saw someone here before in my Life. lol
Jest' da je poslednji post bio pre 8 dana, ali ja sam za ovo. (In other words, I this)
Topic Starter
^ Tako treba! :D
I guess Bulgaria is not in the Balkans.Geography lied to me all these years.

Lolicore Flandre wrote: 4f3l32

I lold
Topic Starter

Lolicore Flandre wrote: 4f3l32

Hahaha, I'm sorry about this. 3 days ago I didn't even know that you guys have kyrilic. orz
Obviously I added your country.
Even tainy Macedonia is more known than Bulgaria.

...no suprise really =w=~
Topic Starter
^ Well, Bulgarian it self I knew allready. haha
But there where some other main things I didn't knew. But that's due to my really bad geogrpahic knowledge. haha
Topic Starter
I'm in serbia right now~
Zdravo svima! :)
Last Remnant_old
Pozdrav, sta radite u ovim letnjim danima? :D

Last Remnant wrote: m4x3i

Pozdrav, sta radite u ovim letnjim danima? :D
Jedva, xD kod mene se klima ne gasi. :D
Topic Starter
Jebote kako je vruco ovde. haha
Pravim mape i uzivam sunce! Ali bre, kakvo djungla se stvarila u nasog dvoriste kad smo stigli iz nemacke!

@Last Remnant: Zar nismo hteli da se nadjemo u srbiju? Ili je to bijo neko drugo? lol
@VasilijeM: Drago mi je da si nas naso ovde! :)
Zdravo! I ja sam iz srbije!
Czech and Slovakian are out of this, just saying...level of mutual understanding with the rest is like 5%
Topic Starter
^ I added them by request.
t/94647 please post in.
Topic Starter
Супер Басс!!
Last Remnant_old
I totally that idea ^^
You made it. Congratulations. See you in #balkan, soon. (when it gets added in a few hours)
Topic Starter
Reko sam da ce nam biti neki dan. ;P
Sat imamo channel~ Ali trebamo da pricam tamo puno!
Topic Starter
Srecan bozic!
Today is christmas!
Poz drugari, ja sam iz Srbije, noob sam u osu, ali cu zato da pravim mape, msm jedna je vec zavrsena t/130937 :)
(prvi domaci beatmap :D) Ocekujem vase modove itd isl. ili ako ima neki domaci BAT-er, mogao bi da je ubaci u ranked xD... jk jk

aj ziveli :)
Topic Starter
Pozdrav! Pazi, nemoj da se bunis da niko nepise ovde. Ipak nas jos nema puno, ali ce to mozda jos biti. Dolaze sve vise i vise, tako da samoe trebamo da probamo u ovaj thread malo vise da pricamo. :p
Nadam se dacemo se videti u osu. → Ako imas pitanje, pitaj me.
HEEEEEEEJJJJ kako ste mi :3 .. treba li bi da pitamo peppy da nam vrati kanal xD
Topic Starter
Da, stvarno bi to trebali da radimo. Ali nisam sigurano da li nas ima vec dosta...
Ima da ga mucim dok ga ne vrati MUAHAHAHHAHA
nasao sam tako dobre pjesme .... ali nzm mape da pravim jer nemam pojma ;-;
Jao vidi. Ljudi! C:
Topic Starter

Mojanovic wrote: 2h5t6a

Ima da ga mucim dok ga ne vrati MUAHAHAHHAHA
nasao sam tako dobre pjesme .... ali nzm mape da pravim jer nemam pojma ;-;
Ucis se :p

Cao Birderu!
:3 pa kako ste mi svi
Topic Starter
Dobro dobro. Samo imam puno da modam. Haha

Za ljude koje su zainteresovani za novi #balkan channel: p/2542742
ako budete dovoljno aktivni dobijamo mozda #balkan nazad
Topic Starter
Tacno. Ali prestanite u request da cetuete. Haha
To se normalo nesme u osu. Samo topic-related posts su uredu.
ja nzm koga mi zezamo kad ga nikad necemo dobiti , mozete se nadat ali ja licno mislim da peppy mrzi balkance ili nesto i bas me briga sto ostali kazu , gajimo uzaludnu nadu da ce nam nesto dat a njega briga boli za nas
Hahah, ja baš retko izgleda uskačem na forume. Ćao. ;-;
Inače mi je prilično žao što nas ima toliko iz čitave bivše Jugoslavije, a slabo komuniciramo. Navikla sam da su barem Srbi svuda druželjubivi, javljaju se, pričaju, itd.
:3
Topic Starter
p/2626755

Trebamo biti aktivini!
Avail_old_1
Neki map collab od svih ljudi ovdje? :D
Topic Starter
Hm, ja imam puno da radim, a nemamo ni puno od nas sto mapaju...
Bokich :3
OnosakiHito, ja zelim postati mappzor al neznam ! Glupo mi sad po #modhelpu smarat ljude a neznam ni timing napravit lol..
Topic Starter
Oh da, juce si me bio kontaktiro. Mozda moze lolcubes da ti pomogne. :D
Treba nam #balkan aaaah...
Ako želimo #balkan trebamo ovdje biti aktivniji jel? :P

HomestuckFreak wrote: 4t2u71

Ako želimo #balkan trebamo ovdje biti aktivniji jel? :P
Pa u suštini da, ali većina se fokusira samo na igru, tako da bi #balkan bio korišćeniji od foruma. Pomalo ironično pošto nam forum treba za #balkan. :c
Topic Starter
Pokazujte drugim ljudima ovaj tred, tako da ga pocnu da koriste. :)
Obavijestio sam neke igrače.. Nadam se da će ovaj tred biti aktivniji nego prije..
Likvi za suđe pojeftinio 2 kune O_o

Meikyuuiri Tsumi wrote: 5o663w

Likvi za suđe pojeftinio 2 kune O_o

Najjači do sada
Topic Starter
Hahaha
I jel vam se promijenio rank? Jel bolji ili gori? :P

Ja sam pao s 3k na 6k :roll:
A jeste face nema sto XD .. mislim da je jos pokvarenn nisam sig >.<
Topic Starter
Menije bolji! Hahaha
#365 -> #16 -> 38# :D

Ali da, sto kaze Mojanovic, rank nije savrsen. Traje jos malo dok dobijemo nas pravi rank.
Valjda neće biti prevelike promjene na kraju jer sam već prešao s #6500 ---> #5200

Topic Starter
Pro! Haha

E, vidite ovo:

Ranije smo bili nesto oko #100 :D

OnosakiHito wrote: y4t4u

Pro! Haha

E, vidite ovo:

Ranije smo bili nesto oko #100 :D
E to ti tako stoji već više od 8 mjeseci jer taj country ranking list više ne radi. t/172554

Ali stvarno mislim da bi to trebali popraviti ali izgleda da neće tako brzo. Po mom mišljenju bi Hrvatska i Srbija bile na još boljem mjestu.
ma jebo pp nikako ga nafarmat
Ajde ljudi pričajte još :roll:
Topic Starter
Da pricamo? Ai da pitam zasto nemamo Balkan Team u Taiko World Cup? haha
Zar se može napraviti Balkan Team? Zar ne igra svaka država za se u World Cupovima :P
ma ja bolan ja bi htio igrat sa igracima iz srbije ctb cup ako me puste :D
Likvi opet pojeftinio za kunu O_O

Savršeno čisti i odstranjuje masne naslage!
Topic Starter
sta je svama XD

Ne znam o čemu pričaš
Fora bi bila da se samo skupimo svi na nekom TS3 serveru i da igramo multi, bilo to osu! ili CTB, cisto da od ekipe ovde vidimo ko je za takvo druzenje i sprdnju. Mislim da bi to nekako vremenom dovelo do toga da jos ljudi bude zainteresovano =D

Valdyr wrote: f1y4l

Fora bi bila da se samo skupimo svi na nekom TS3 serveru i da igramo multi, bilo to osu! ili CTB, cisto da od ekipe ovde vidimo ko je za takvo druzenje i sprdnju. Mislim da bi to nekako vremenom dovelo do toga da jos ljudi bude zainteresovano =D
Fora je sve to, ali da li se plaća to šta?

Evo jedan video da se nasmiješite \o/
Auh, ja mislim da se TS3 server placa, ali ima i drugih besplatnih voice-programa, kao sto su Razer Comms, tako da se mozemo sto se toga tice snaci
da ts3 se placa mozemo mumble napravit msm da se to ne placa
Evo provjerio sam, Mumble je besplatan. Evo linka http://mumble.sourceforge.net/
Pa neznam, jeli zna netko napraviti server? I onda se svi zainteresirani večeras oko 10 (npr.) spojimo i špekuliramo XDD

Skoro sam zaboravio reć, Likvi je opet pojeftinio. Ovaj put za 30 lipa.
Evo napravio sam server (???) Može netko potvrdit dali vidi moj server kad upali Mumble?
Nemožeš hostat server ak nemaš brz . Ja sam hosto TS3 server jedno vrijeme i stekalo je kad je bilo 4 ljuci online, ali ima puno public TS3 servera. Sam se spojiš i napraviš room sa šifrom.
Jesi siguran, jer stavim server (Murmur) da mi vozi; piše '1 server running'. Upalim Mumble i spojim se na room što sam napravio. Nazvao sam ga 'Balkan Mumble Server', pod serverom 'Croatia'. Dodijelio sam mu ServernameHostname, Port i Adress. Ima još i Packet Loss, Ping, Bandwith, s i Version.
A kad se spojim, piše Balkan Mumble Server (1) . Kao, jedan (ja). name sam si stavio 'test' i kad kliknem Information, sve mi lijepo piše.

Možda će pomoć ako stavim par slika, pa mi možda možeš ti ili netko objasnit kako sve to ide. Hvala :)

Možeš napravit server to nije problem, ali ovisno kolki ti je krenut ce stekat kad je više ljudi. Ime puno public TS3 server di se mos spojit i to je to.

Evo jedan server 5.231.52.22:9987
I tako to....
Neznam, neka netko slobodno napravi neki chat room ako ima mogućnosti. Ja nažalost nemam :) xTheLaw, thanks za instrukcije :)

Šećer je pao za kunu i pol :S
Ajmo pitanje. Koja vam je najdraža mapa (najzabavnija za igrat) i zašto?

Meni je REDALICE - Bad Apple!! zato jer je jako dobro napravljena i brza.
Uh imam puno najdražih ;w;

Furries in a Blender - Ridorii https://osu-ppy-sh.tvgratuite.org/b/98496
DJ YOSHITAKA feat. Hoshino Kanako - MAX LOVE - https://osu-ppy-sh.tvgratuite.org/b/281993
DM Ashura - Classical Insanity - https://osu-ppy-sh.tvgratuite.org/s/79149
44teru-k - F.I - https://osu-ppy-sh.tvgratuite.org/s/25828

Ima ih još mnogo al evo ove 4 zasada
ludacha_DELETED
Tribalo bi ka ono nać neki TS3 server i napravit room jednostavno :)
Batica potvrdio 8-)
Majku mu, zar ovde ne postoji niko ispod 2000pp-ja.... da se covjek jos vise iskompleksira. >.>

Aurani wrote: 5g5k20

Majku mu, zar ovde ne postoji niko ispod 2000pp-ja.... da se covjek jos vise iskompleksira. >.>
Kako ne, ja i mnogi drugi. I uostalom, nije uopće bitno tko ima više pp. Svi smo ovdje prijatelji šta ne :)
Svako ko ima vise pp-ja od mene je moj neprijatelj

Nije kao da je bitno ko ima vise, nego me prosto fascinira kako uopste moze da ide preko 1000... ja ne mogu ni da ispratim neke pjesme, a tipovi kao ti FC-uju sa DT te iste... :D
Teach me, sensei. :P

Svako ko ima vise pp-ja od mene je moj neprijatelj

Nije kao da je bitno ko ima vise, nego me prosto fascinira kako uopste moze da ide preko 1000... ja ne mogu ni da ispratim neke pjesme, a tipovi kao ti FC-uju sa DT te iste... :D
Teach me, sensei. :P
Neznam kakve mape igraš ali evo ti par mojih savjeta:

1. Igraj Easy dok ne napraviš FC na oko 100 njih.
2. Igraj Normal.
3. Neka ti glavni prioritet bude napravit čim veći score, ništa više.
4. Nemoj koristit nikakve modove.
5. Kad napraviš FC na 100 Normal težina, nastavi igrat Normal ali probaj stavit neki mod npr. Hardrock.
6. Eksperimentiraj s onim modom (modovima) koji ti najbolje paše/u i s kojim/a se osjećaš ugodno(ne računam na modove koje te živciraju [možda ima takvih]).

7. Igraj Normal sa X modom dok ne uspiješ napravit FC 100 puta.
8. Sad možeš ili probat FC Easy s X modom(modovima) ili preć na Hard.
(9.) Ako pređeš na Hard, pogledaj točku 3.

To su moji savjeti, a vjerojatno ima i boljih. Ali ako ti mogu pomoći, bit će mi drago :)

2. Igraj Normal.
5. Kad napraviš FC na 100 Normal težina, nastavi igrat Normal ali probaj stavit neki mod npr. Hardrock.
6. Eksperimentiraj s onim modom (modovima) koji ti najbolje paše/u i s kojim/a se osjećaš ugodno(ne računam na modove koje te živciraju [možda ima takvih]).

To su moji savjeti, a vjerojatno ima i boljih. Ali ako ti mogu pomoći, bit će mi drago :)
Hvala na savjetima, definitivno cu da ih isprobam, samo uz promjenu "Easy/Normal" na Hard. Easy odavno nisam igrao, s obzirom da vise ne mogu da trpim koliko sve ide sporo, cak i uz HD + DT.
Normal sam takodje uspio da savladam uz HR/DT/HD (FL me nervira uzasno, i ne isplati se koristiti ga).
Trenutno jedino sto mogu na Hardu jeste HR na nekim pjesmama u zavisnosti od distance i cjelokupne brzine. Insane mogu donekle da prodjem, isto tako u zavisnosti od tezine pojedinacne pjesme, ali da FCujem Insane cak i bez ikakvih modova - nema sanse.

medeni medo ce pojesti med boje meda :(

Animewolf wrote: 6p2p4a

medeni medo ce pojesti med boje meda :(
Why
jer je medeni medo gladan medenog meda boje meda
logicno

2. Igraj Normal.

Hvala na savjetima, definitivno cu da ih isprobam, samo uz promjenu "Easy/Normal" na Hard. Easy odavno nisam igrao, s obzirom da vise ne mogu da trpim koliko sve ide sporo, cak i uz HD + DT.
Normal sam takodje uspio da savladam uz HR/DT/HD (FL me nervira uzasno, i ne isplati se koristiti ga).
Trenutno jedino sto mogu na Hardu jeste HR na nekim pjesmama u zavisnosti od distance i cjelokupne brzine. Insane mogu donekle da prodjem, isto tako u zavisnosti od tezine pojedinacne pjesme, ali da FCujem Insane cak i bez ikakvih modova - nema sanse.
Ak očeš što brže napredovat igraj mape koje nemožeš proć, ali misliš da bi mogo proć s vježbom.

xTheLaw wrote: x4an

Ak očeš što brže napredovat igraj mape koje nemožeš proć, ali misliš da bi mogo proć s vježbom.
Definitivno to i radim. Steta samo sto mi brzo dosadi failovanje i ponavljanje, pa sporo ide... ali barem napredujem.
aurani, ne vidim foru u tvojoj tablet arei, premala je i neprecizan si dok igras, povecaj ju makar ovako koliko je meni click ,najvaznije ti je da nemas ovo tickano force proportions. onda ti je najbolje da ti bude skroz gore u lijevom kutu jer ti ruka moze leci na tablet. koristi fullscreen mode zato sto kada je borderless imas neki smoothness.

Tu ti je moja area i koordinate.
Osu! mi nije full screen nego 1024x768
Ako želiš baš sve isto kao i u mene pripazi da smanjiš i screen area-u na tabletu i 'uokviriš osu' ;)
i want intuos rito pls
show more
Please sign in to reply.

New reply 3p1g1j