{"content":"\n \n \n <\/a>\n <\/div>\n \n \n Srbija<\/a>\n\n \n \n \n \n \n <\/span>\n <\/a>\n <\/div>\n \n \n \n 42 posts\n <\/a>\n <\/div>\n\n \n ed July 2011<\/strong>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n \n \n \n Srbija<\/a>\n\n \n 2014-05-01T10:01:38+00:00<\/time>\n <\/a>\n <\/div>\n <\/div>\n\n <\/div>\n\n \n \n aurani, ne vidim foru u tvojoj tablet arei, premala je i neprecizan si dok igras, povecaj ju makar ovako koliko je meni click<\/a> ,najvaznije ti je da nemas ovo tickano force proportions. onda ti je najbolje da ti bude skroz gore u lijevom kutu jer ti ruka moze leci na tablet. koristi fullscreen mode zato sto kada je borderless imas neki smoothness.<\/div>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n <\/div>\n <\/div>\n \n \n \n <\/a>\n <\/div>\n \n \n Hineya<\/a>\n\n \n \n \n \n \n <\/span>\n <\/a>\n <\/div>\n \n \n \n 148 posts\n <\/a>\n <\/div>\n\n \n ed May 2013<\/strong>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n \n \n \n Hineya<\/a>\n\n \n 2014-05-01T10:24:13+00:00<\/time>\n <\/a>\n <\/div>\n <\/div>\n\n <\/div>\n\n \n \n Tu ti je moja area i koordinate.Osu! mi nije full screen nego 1024x768Ako \u017eeli\u0161 ba\u0161 sve isto kao i u mene pripazi da smanji\u0161 i screen area-u na tabletu i 'uokviri\u0161 osu' <\/div>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n Last edited by Hineya<\/a> 2014-05-01T14:03:53+00:00<\/time>, edited 1 time in total.\n <\/div>\n \n \n <\/div>\n <\/div>\n \n \n \n <\/a>\n <\/div>\n \n \n Srbija<\/a>\n\n \n \n \n \n \n <\/span>\n <\/a>\n <\/div>\n \n \n \n 42 posts\n <\/a>\n <\/div>\n\n \n ed July 2011<\/strong>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n \n \n \n Srbija<\/a>\n\n \n 2014-05-01T11:04:38+00:00<\/time>\n <\/a>\n <\/div>\n <\/div>\n\n <\/div>\n\n \n \n i want intuos rito pls<\/div>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n <\/div>\n <\/div>\n \n \n \n <\/a>\n <\/div>\n \n \n Aurani<\/a>\n\n \n \n \n \n \n <\/span>\n <\/a>\n <\/div>\n \n \n \n 762 posts\n <\/a>\n <\/div>\n\n \n ed January 2013<\/strong>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n \n \n \n Aurani<\/a>\n\n \n 2014-05-01T18:20:10+00:00<\/time>\n <\/a>\n <\/div>\n <\/div>\n\n <\/div>\n\n \n \n Razlog zasto sam stavio da je tako mala jeste sto nema boga da uradim fullscreen jumpove ako uvecam barem i za malo. Igrao sam ja na full area, ali mi to toliko nije godilo da sam posle 2-3 pjesme izmorio saku (zajedno sa zglobom) jer ne mogu da obrnem citav tablet u jednom pokretu.Taj mi area godi itekako, i jedini problem koji sad imam jeste sto moram da kupim novu tastaturu. Ova trenutna ne registruje pritisak na taster ako se to radi prebrzo (tipa streamova), tako da mi svaki cetvrti klik bude promasen. Inace, razlog nepreciznosti nije area, nego sto sam ljevak, a igram desnom rukom. Jos se navikavam na to.<\/div>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n Aurani wrote:<\/h4>I am divinity itself, a resplendent and sacrosanct star shining down upon your infecund, bleak, and minuscule world.<\/blockquote><\/center><\/center><\/div>\n <\/div>\n \n <\/div>\n <\/div>\n \n \n \n <\/a>\n <\/div>\n \n \n Srbija<\/a>\n\n \n \n \n \n \n <\/span>\n <\/a>\n <\/div>\n \n \n \n 42 posts\n <\/a>\n <\/div>\n\n \n ed July 2011<\/strong>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n \n \n \n Srbija<\/a>\n\n \n 2014-05-01T18:28:48+00:00<\/time>\n <\/a>\n <\/div>\n <\/div>\n\n <\/div>\n\n \n \n Aurani wrote:<\/h4>Razlog zasto sam stavio da je tako mala jeste sto nema boga da uradim fullscreen jumpove ako uvecam barem i za malo. Igrao sam ja na full area, ali mi to toliko nije godilo da sam posle 2-3 pjesme izmorio saku (zajedno sa zglobom) jer ne mogu da obrnem citav tablet u jednom pokretu.Taj mi area godi itekako, i jedini problem koji sad imam jeste sto moram da kupim novu tastaturu. Ova trenutna ne registruje pritisak na taster ako se to radi prebrzo (tipa streamova), tako da mi svaki cetvrti klik bude promasen. Inace, razlog nepreciznosti nije area, nego sto sam ljevak, a igram desnom rukom. Jos se navikavam na to.<\/blockquote>Wat, pa zasto onda igras desnom rukom?<\/div>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n <\/div>\n <\/div>\n \n \n \n <\/a>\n <\/div>\n \n \n Aurani<\/a>\n\n \n \n \n \n \n <\/span>\n <\/a>\n <\/div>\n \n \n \n 762 posts\n <\/a>\n <\/div>\n\n \n ed January 2013<\/strong>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n \n \n \n Aurani<\/a>\n\n \n 2014-05-01T18:31:30+00:00<\/time>\n <\/a>\n <\/div>\n <\/div>\n\n <\/div>\n\n \n \n Zato sto je jos gore ako probam lijevom. Poceo sam da igram sa desnom i kada sam prebacio na lijevu, neces ni da znas kako je smijesno bilo...Probaj da obrnes tamo kod sebe pa ces znati kako je bilo meni.Mozda mi je desna inferiorna, ali sada je kasno da se vratim nazad.<\/div>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n Aurani wrote:<\/h4>I am divinity itself, a resplendent and sacrosanct star shining down upon your infecund, bleak, and minuscule world.<\/blockquote><\/center><\/center><\/div>\n <\/div>\n \n <\/div>\n <\/div>\n \n \n \n <\/a>\n <\/div>\n \n \n Srbija<\/a>\n\n \n \n \n \n \n <\/span>\n <\/a>\n <\/div>\n \n \n \n 42 posts\n <\/a>\n <\/div>\n\n \n ed July 2011<\/strong>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n \n \n \n Srbija<\/a>\n\n \n 2014-05-01T20:30:28+00:00<\/time>\n <\/a>\n <\/div>\n <\/div>\n\n <\/div>\n\n \n \n Isto tako ako si bio mauz plejer stavi si osu sensitivity na 1x tj. deafult :p<\/div>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n <\/div>\n <\/div>\n \n \n \n <\/a>\n <\/div>\n \n \n Aurani<\/a>\n\n \n \n \n \n \n <\/span>\n <\/a>\n <\/div>\n \n \n \n 762 posts\n <\/a>\n <\/div>\n\n \n ed January 2013<\/strong>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n \n \n \n Aurani<\/a>\n\n \n 2014-05-01T20:38:20+00:00<\/time>\n <\/a>\n <\/div>\n <\/div>\n\n <\/div>\n\n \n \n Jesam, da. Sad mi je na x1 zbog ociglednih razloga (tablet), a dok sam igrao s misem bilo je vise od x3. <\/div>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n Aurani wrote:<\/h4>I am divinity itself, a resplendent and sacrosanct star shining down upon your infecund, bleak, and minuscule world.<\/blockquote><\/center><\/center><\/div>\n <\/div>\n \n <\/div>\n <\/div>\n \n \n \n <\/a>\n <\/div>\n \n \n xTheLaw<\/a>\n\n \n \n \n \n \n <\/span>\n <\/a>\n <\/div>\n \n \n \n 18 posts\n <\/a>\n <\/div>\n\n \n ed July 2012<\/strong>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n \n \n \n xTheLaw<\/a>\n\n \n 2014-05-01T23:09:33+00:00<\/time>\n <\/a>\n <\/div>\n <\/div>\n\n <\/div>\n\n \n \n Stavi si najveci tablet area koji ti je udoban za igrat. Moj area:<\/div>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n <\/div>\n <\/div>\n \n \n \n <\/a>\n <\/div>\n \n \n Aurani<\/a>\n\n \n \n \n \n \n <\/span>\n <\/a>\n <\/div>\n \n \n \n 762 posts\n <\/a>\n <\/div>\n\n \n ed January 2013<\/strong>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n \n \n \n Aurani<\/a>\n\n \n 2014-05-02T00:04:15+00:00<\/time>\n <\/a>\n <\/div>\n <\/div>\n\n <\/div>\n\n \n \n Zahvaljujuci ovoj temi i primjedbama na poziciju na kojoj se nalazi moj area, nasao sam perfektan - skroz desno. Ako je sve vec obrnuto i funkcionise kao takvo - moze i to.Sada na drugu temu - zasto je pored toliko igraca sa Balkana ovaj thread gotovo napusten? Razumijem da su ljudi donekle stidljivi (pri tome ne mislim na vas sve gore nego na ostatak), ali ne vidim razlog zasto ne bi pricali kao i svi normalni ljudi na drugim threadovima ove vrste...<\/div>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n Aurani wrote:<\/h4>I am divinity itself, a resplendent and sacrosanct star shining down upon your infecund, bleak, and minuscule world.<\/blockquote><\/center><\/center><\/div>\n <\/div>\n \n <\/div>\n <\/div>\n \n \n \n <\/a>\n <\/div>\n \n \n Hineya<\/a>\n\n \n \n \n \n \n <\/span>\n <\/a>\n <\/div>\n \n \n \n 148 posts\n <\/a>\n <\/div>\n\n \n ed May 2013<\/strong>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n \n \n \n Hineya<\/a>\n\n \n 2014-05-02T08:37:40+00:00<\/time>\n <\/a>\n <\/div>\n <\/div>\n\n <\/div>\n\n \n \n Aurani wrote:<\/h4>Zahvaljujuci ovoj temi i primjedbama na poziciju na kojoj se nalazi moj area, nasao sam perfektan - skroz desno. Ako je sve vec obrnuto i funkcionise kao takvo - moze i to.Sada na drugu temu - zasto je pored toliko igraca sa Balkana ovaj thread gotovo napusten? Razumijem da su ljudi donekle stidljivi (pri tome ne mislim na vas sve gore nego na ostatak), ali ne vidim razlog zasto ne bi pricali kao i svi normalni ljudi na drugim threadovima ove vrste...<\/blockquote>To se i ja pitam! Zvao sam mnoge s balkana da ovdje pi\u0161u ali nigdje nikoga -_-'Oni su ve\u0107inom zaokupljeni igrom i ne idu pisati po forumima imo. Volio bih da dobijemo ve\u0107 jednom #balkan channel ;_;Page 10 opened<\/strong><\/span><\/div>\n <\/div>\n <\/div>\n\n \n \n <\/div>\n <\/div>\n \n \n \n 5v424x